De Expert voor Glasbewassing in Den Haag

Glazenwasser in Den Haag voor bedrijven en particulieren

Bent u op zoek naar een professionele glazenwasser in Den Haag? Zoek dan niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van ramen voor zowel bedrijven als particulieren. Onze service omvat zowel traditioneel als osmosewater reinigen.

 

Onze diensten

Traditionele glasbewassing

Onze traditionele methode van glasbewassing is een populaire keuze voor veel van onze klanten. Het omvat het gebruik van zeep en water, gevolgd door een zorgvuldige handmatige reiniging van uw ramen. We gebruiken alleen de beste materialen om ervoor te zorgen dat uw ramen er perfect uitzien.

Osmosewater reinigen

Naast traditionele glasbewassing bieden wij ook osmosewater reinigen aan. Dit is een innovatieve methode die gebruikmaakt van speciaal gefilterd water om uw ramen te reinigen. Het voordeel van deze methode is dat er geen schoonmaakmiddelen nodig zijn, waardoor het milieuvriendelijker is en beter voor uw gezondheid.

Hoogwerker

Voor de moeilijk bereikbare ramen vanaf 15 meter maken wij gebruik van een hoogwerker. Met onze hoogwerker kunnen wij op een veilige en efficiënte manier bij uw ramen komen, zelfs op grote hoogte. Onze ervaren medewerkers zijn volledig opgeleid om de hoogwerker te bedienen en kunnen elke klus klaren.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor glasbewassing in Den Haag? Neem dan contact op met ADC-reinigingsdiensten. Wij bieden u een vrijblijvende offerte op maat en staan u graag te woord voor al uw vragen over onze dienstverlening.

Mail ons

adc.reinigingsdiensten@gmail.com

Bel met ons

06 13 11 00 24